Who Are You? – en ide til et iterativt søgeværktøj

Når man bliver ringet op af f.x. en mulig kunde, fanger man måske ikke hele navnet, eller hører det måske ikke helt rigtigt, eller kan ikke lige huske en person man har mødt til en konference.

Så kan man kaste sig over Google og prøve at definere gode søgeord ud fra hvad man kan huske eller lige komme til at taste ind mens man lytter til hvad kunden i den anden ende fortæller.

Hypotese

Jeg fik en tanke om at det kunne man måske gøre bedre ved at bruge en iterativ tilgang, hvor man giver computeren simpel feedback på de søgeresultater den kommer tilbage med.

Ud fra denne feedback skulle computeren så (måske) kunne komme med søgeresultater i anden omgang der rammer mere præcist.

Hvis man fortsætter sådan 2-3-4 gange skulle man gerne kunne finde en ret god profil af den person man har i røret.

Ole & co

Min makker Mogens var for et par uger siden en tur i Phillippinerne og besøge Ole Oldhøj. Ole er erfaren datalog og har bygget en hel masse fede IT-systemer. Nu bor han på Phillippinerne og har et mindre firma hvor han har en gruppe dygtige lokale udviklere.

Mogens og Ole aftalte, at vi skulle prøve at sende et par af vores ideer ned til Ole, og så se om han og teamet kunne lave fede prototyper for os på nogle af de mange ideer vi får.

Ide oplægget

Jeg lavede et ide oplæg til Ole, og skød en hurtig video, hvor jeg gennemgår ideen:

Ole var glad og har kastet sig over opgaven, så nu glæder jeg mig bare til at se om hypotesen holder og hvordan det kommer til at virke.

Spread the word. Share this post!

Meet The Author

🇩🇰 Robotics, IoT, Apps & Innovation-Entrepreneur. Positive & Pragmatic, with ambitions to make the 🌍 a better place to live. Lean Startup-er & Design Sprinter.