Vandt 2. plads i Spar Nord Banks Future Finance Hackathon!!!

Fra i fredags d. 4. februar kl. 17.00 og 48 timer frem deltog jeg i Spar Nord Banks Future Finance Hackathon i Spar Nords hovedkvarter i Aalborg sammen med 99 andre udviklere, designere og forretningsfolk, fordelt på 18 teams.

Tidligere på ugen mødtes teamet første gang og snakkede vidt og bredt om vilde ideer, teknologier og tanker vi havde. Teamet består af:

Vi ville gerne bygge ovenpå de muligheder, der kommer i 2018 med PSD2 reguleringerne, der kort sagt vil give os forbrugere adgang til vores egne bankdata og mulighed for at give andre end vores egen bank adgang til dem.

Vi ville bygge en platform til at interagere med ens bankdata og -konti. Det gjorde vi så og fik hurtigt hul igennem allerede fredag aften. Resten af weekenden byggede vi så videre på use cases, forretningsmodel, sparring med mentorer, brugervalidering og vores pitch.

Vores 4 minutters pitch søndag eftermiddag gik ret godt, og vi fik gode spørgsmål fra juryen og god respons fra publikum.

Juryen skulle bedømme ideerne på fire kriterier:

  • Innovation
  • Potential impact
  • Execution
  • Customer validation

Alle 18 præsentationer var af imponerende høj kvalitet, og selvom vi troede på vores ide, var det absolut ikke givet, at vi ville komme i nærheden af præmierne.

Vi vandt 2. pladsen og en check på 50.000kr, nice!

Team Red IO (med Kim Østergaard fra Spar Nord som stunt-double af Rene)

Hvad er så næste skridt for vores ide og projekt? Det finder vi snart ud af, for vi skal mødes om en times tid og snakke videre.

Spread the word. Share this post!

Meet The Author

🇩🇰 Robotics, IoT, Apps & Innovation-Entrepreneur. Positive & Pragmatic, with ambitions to make the 🌍 a better place to live. Lean Startup-er & Design Sprinter.