Smart Tech Conference Seoul 2019 – vlog#11

Jeg arbejder på et rigtigt fedt robotprojekt sammen med Aalborg Universitet, mapspeople, combine, Innovationsfonden og Teknologisk Institut.

Vi er ved at bygge en robot som vi kalder Polaris. Den skal være en robotplatform der kan bruges til en masse forskellige ting i en masse forskellige kontekster.

Polaris Robot

Den balancerer på en bold nederst, og så har den en krop der går til brysthøjde cirka på et voksent menneske og så er der en tablet øverst.

Den kan bruges til en masse forskellige jobs, altså vejvisning, ordretagning i en restaurant eller et hotel, kundeservice og den slags.

Vi bygger platformen så den er åben for tredjepartsudviklere så de kan lave deres egne applikationer til robotten.

Det projekt kom jeg til at fortælle om til en fyr fra Udenrigsministeriet fra Innovation Centre Denmark i Seoul; Martin Rune Hoxer. Han inviterede mig faktisk til Korea, hvor jeg deltog i en teknologikonference i CoEx, det store konferencecenter midt i Seoul.

Der fik jeg lov til at give en keynote om vores robot, vores vision omkring den og hvordan vi tænkte at komme derhen.

Det var mega spændende, og der var cirka 250 tilhørere der var meget spørgelystne til hvordan robotten virkede og hvad den skulle og så videre.

Udover vores robot var der en masse andre spændende talere og ikke mindst en masse udstillere.

Det har jeg fanget lidt video af, som jeg vil dele med jer her. En af mine favoritter var en lufthavnsrobot. Den brugte jeg en del tid sammen med, så den fangede jeg en del video af.

Ellers så havde jeg en fed tur, Korea er et fedt land.

Jeg mødte en masse spændende mennesker og nu skal jeg tilbage til LinkedIn og følge op på sidste uges gerninger.

Spread the word. Share this post!

Meet The Author

🇩🇰 Robotics, IoT, Apps & Innovation-Entrepreneur. Positive & Pragmatic, with ambitions to make the 🌍 a better place to live. Lean Startup-er & Design Sprinter.