Hvad laver Det Gode Firma?

Det Gode Firma laver fede produkter med software, der ændrer noget i den fysiske verden.

Vi løser rigtige problemer i den rigtige verden for rigtige mennesker.

Vi bygger broer mellem den virtuelle software verden og den fysiske verden med Internet of Things. Vi opfinder, bygger prototyper og opkobler nye enheder, der kan måle og påvirke vores omgivelser. Smart Home er starten, men Smart Office og Smart Industry er næste skridt. Vi ❤️ robotter.

Buzz: IoT, Internet of Things, Maker mindset, Maker bevægelse, Smart Home, Smart Office, Smart Industri, Industri 4.0, Measured Self, Robotter, Automatisering

Verden er mobil og det har vi 15 års erfaring med. Vi vælger teknologi efter opgaven og arbejder med både mobile web-apps, native apps og cross-platform teknologier.

Buzz: Apps, Mobil, iOS, Android, React, React Native

Der er data i alt, og alt laver data. Meget af alt det data skal opsamles, analyseres, processeres og reageres på. For at imødekomme den success vores kunder har og med rette forventer, gør vi det i skyen, gerne hos Amazon eller Google. Vi bygger logiske regler, statistiske modeller, kunstige intelligenser, automatisk maskinlæring og dybe neurale netværk alt efter den opgave og udfordring, vi kaster os over.

Buzz: Business Intelligence(BI), Cloud, Amazon Web Services(AWS), Google Firebase, Google Cloud Platform, Google Analytics, Statistik, Statistiske Modeller, Machine Learning, Big Data, Neural Networks, Deep Learning

To områder, der har gjort kæmpe fremskridt de seneste par år ved hjælp af maskinlæring, er billedgenkendelse og talegenkendelse. Det gør, at det er indenfor rækkevidde at bygge brugbare og robuste systemer, der styres af vores stemmer og af hvad vi peger kameraet på vores smartphone i retning af. Begge teknologier kan skabe smukke og gnidningsfri interaktioner eller muliggøre helt nye funktioner.

Buzz: Billedanalyse, Billedgenkendelse, Ansigtsgenkendelse, Persongenkendelse, Computer Vision, Talegenkendelse, Voice Services, Amazon Alexa, Google Home

Stærkt relateret til talegenkendelse er fortolkning af naturligt (menneskeligt) sprog, som kommer til anvendelse i dialogiske brugergrænseflader i chatbots. Chatbots bliver allerede nu brugt i så forskellige områder som nyhedsformidling, beslutningsstøttende systemer, bekæmpelse af ensomhed, diagnosticering, projektledelse og selvfølgelig underholdning, både for voksne og børn. Gode Chatbot løsninger kan skabe nye muligheder for nem og naturlig interaktion mellem mennesker og software.

Buzz: Chatbots, Facebook Bots, Slack Bots, Skype Bots, Twitter Bots, Natural Language Processing

Herudover ser vi uanede muligheder i at anvende blockchain-teknologien, der oprindeligt er kendt og udviklet til den virtuelle, men meget reelle bitcoinvaluta. Der er næsten ingen brancher, der ikke vil blive påvirket af de muligheder blockchain kan skabe via matematisk-understøttet tillid.

Buzz: Blockchain, Bitcoin, Virtuel Valuta

Vi er meget bevidste om, at vi meget hurtigt vinder “pladen fuld” til enhver teknologisk orienteret omgang ordbingo, men vi kan ikke lade være med at begejstres af alle de elegante løsninger på svære problemer, som alle disse teknologier giver muligheder for, når de kombineres med vores lange erfaring med at lave gode og brugervenlige systemer.

Kort sagt: Vi laver produkter med intelligens.  

Det Gode Firma ApS er stiftet, ejet og drives af CIMA Technologies IVS og direktør Uffe Koch.

Mogens Nørgaard, CEO i CIMA, og Uffe Koch har tidligere succesfuldt startet, opbygget og drevet IT-virksomhederne Miracle A/S og Huge Lawn Software ApS.

Spread the word. Share this post!

Meet The Author

🇩🇰 Robotics, IoT, Apps & Innovation-Entrepreneur. Positive & Pragmatic, with ambitions to make the 🌍 a better place to live. Lean Startup-er & Design Sprinter.

1 Comments

  1. Pingback: Glæd dig til DEN GODE DAG - Det Gode Firma

Comments are closed.