Glæd dig til DEN GODE DAG

Det går ret godt i verden. Selv hvis man spørger en nordjyde, kunne det gå møj værre.

Vi har det bedre end nogensinde. Ikke mange ved det, så det laver vi om på med vores konference. Vi følger i Dr. Hans Rosling fodspor og vil bekæmpe uvidenhed med en faktabaseret verdensbillede, som alle kan forstå.

Derfor har vi i Det Gode Firma og CIMA Technologies besluttet at afholde DEN GODE DAG.

En god dag for den gode sag

Det skal være en en-dags konference hvor vi sætter fokus på hvor godt det egentlig går i verden og hvor meget vi allerede har og sammen kan udrette, hvis vi holder et positivt fokus.

DEN GODE DAG vil vi samle idéskabere, tænkere, tech-nørder og udviklere til at gå sammen om at løse en udfordringen på blot én dag.

Vores mål er at uddanne befolkningen, og vi vil at se hvordan du vil løse kommunikationsproblemet, som vi står overfor i dag:

hvordan får vi viderebragt de data der viser verdenssamfundets tilstand?

Vi har hyret fire eksperter til at hjælpe dig, og de kommer med store værktøjskasser, så der kan udvikles Real Time. Det bliver en geek jam session uden lige!

Verden har brug for dig

Som deltager på DEN GODE DAG kan du bidrage med input og gode ideer til samfundets store udfordringer, og sammen med fire ekspertudviklere tager vi ideerne og laver Real Time Coding – projektudvikling på stedet!

På den store scene vil der være foredrag om teknologi, software og data som vil blæse dig omkuld.

Konferencen vil have fokus på Big Data AI, Machine Learning, Real Time kodning og The Meshing af Everything (IoT / IoE relateret). 🤖 ❤️

Alt overskud for konferencen går til FN-organisationen Verdens Bedste Nyheder.

Vær med

DEN GODE DAG bliver d. 18. maj 9-17.30 og stedet bliver KPH VolumeEnghavevej 80-82, 2450 København.

Læs mere og book din billet allerede nu på dengodedag.dk.

Der kommer mere information de kommende uger, men vi kan allerede nu annoncere to af talerne:

Taavi Kotka, CIO for den Estiske regering, Udvikler, Enterprenør, og en af ​​kræfterne bag det estiske e-Residency program. Taavi har været en hyppig taler på flere tech konferencer, hvor han inspirerende taler og deler indsigt i, hvordan Estland blev det mest digitale land i verden. Et land, der er i stand til at tage en sikkerhedskopi af landet, gennemføre reelle e-afstemninger, og meget mere.

Den anden taler vi kan annoncerer i dag, er en dansk tv-vært, journalist, tech-nørd og generelt en god fyr ved navn Nikolaj Sonne. Nikolaj er en fremragende kommunikator og kendt for at være gadget på So Ein Ding på DR. Hvis du er på udkig efter et interessant bud på fremtidens teknologi og de nyeste gadgets, er Nikolaj manden. Nikolaj vil på DEN GODE DAG holde sit indlæg: Din mobil – Den Lille forræder.

Spread the word. Share this post!

Meet The Author

🇩🇰 Robotics, IoT, Apps & Innovation-Entrepreneur. Positive & Pragmatic, with ambitions to make the 🌍 a better place to live. Lean Startup-er & Design Sprinter.