1. Køb Pintrip Guiden


Pintrip er ikke bare en guidebog, vi er også din adgangsbillet til de mange smukke og unikke oplevelser i hele Danmark.

Med i købet får du nemlig et års medlemskab af Pintrip og fri adgang til alle vores værters holdepladser.

Medlemskabet gælder altid et år, og består også af en vignette, der skal sidde i forruden på din autocamper som bevis for, at du er gyldigt medlem. I år løber perioden fra den 31. marts 2019 til den 31. marts 2020.  

2. Vælg din destination


I bogen guider vi dig til 184 af de bedste og mest naturskønne holdepladser på tværs af fem danske regioner. Region Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland,  Hovedstaden og Bornholm.

Værterne har hver sin side i guiden, hvor de præsenterer sig selv og deres destination, og du kan frit vælge, hvor turen går hen.

Pladserne er gratis at benytte, og man må parkere i 24 timer fra ankomsttidspunktet.

3. Meld din ankomst


Alle vores værter glæder sig til at møde dig. Vi ved af erfaring, at den personlige kontakt og gode kommunikation vært og gæst i mellem er grundlaget for et behageligt besøg.

Derfor anbefaler vi, at du altid melder din ankomst, så værterne også kan være sikre på, at du er gyldigt Pintrip-medlem. 

4. Hils på dine værter


Vi håber, at alle gæster vil gøre det til en uforglemmelig, god oplevelse for vores værter at byde indenfor i deres lille, lokale univers.

Hils altid på og sig pænt farvel. Det betyder så meget for dem, ligesom det betyder alt for os, at alle får en god oplevelse her på vores første tur med Pintrip.

5. Nyd ferien og oplevelserne


Så er der bare tilbage at nyde ferien og tage imod de bedste oplevelser, dine værter tilbyder. Opdag lokale egnsretter eller specialiteter fra værternes egen produktion. Få nye folk og lokalområder ind på livet.

Pintrip handler nemlig ikke bare om en gratis overnatning, men om oplevelsen af det autentiske Danmark langt fra de sædvanlige turistområder.